Aantal nachtjes tot dat Sint weer in het land is:
20

Geen intocht, maar welke leuke ideeën!

Lieve kinderen, 

Wat leuk dat jij een kijkje neemt op de website van ‘Sinterklaas’ in Rijssen. Op deze website kun je alles vinden rondom de  'Sinterklaas in Rijssen' 

Wat jammer dat er dit jaar geen intocht is van Sinterklaas. Maar gelukkig is hij wel eventjes in Rijssen geweest. De burgemeester nodigde Sint uit op het gemeentehuis. Filmpiet was er ook bij en maakte dit filmpje. Kijk maar even snel. 

De Pieten slapen ook dit jaar weer in het Pietenhuis aan de Rozengaarde 59 in Rijssen. Je kunt hier je verlanglijstje, tekeningen of de speciale kleurplaat van Sint in Rijssen inleveren. De kleurplaat kun je hier downloaden. Er zijn weer leuke prijzen te winnen! 

Sintbingo 
En dan hebben we ook nog een leuk spelletje voor jullie bedacht. Speel de Sintbingo samen met broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes. Je kunt de kaart hier downloaden. En als je een leuke foto maakt terwijl je met één van de opdrachten bezig bent mag je die sturen naar foto@sintinrijssen.nl *. En wie weet staat jouw foto dan op onze site. 

(* Door een foto in te sturen geeft u toestemming om de foto te plaatsen op www.sintinrijssen.nl en/of de Facebookpagina van Sint in Rijssen

Heb je alle vakjes van de sintbingo gedaan en aangekruist? Dan mag je een foto (met jezelf er bij op mag ook) van de bingokaart sturen naar sintbingo@sintinrijssen.nl, Je krijgt dan een leuke verrassing van Sinterklaas terug in je mailbox.