Sint is weer naar Spanje, tot volgend jaar!

De CupCakeWedstrijd!

Lieve kinderen van Rijssen,

Nog een paar nachtjes slapen dan is Sinterklaas met al zijn Pieten en natuurlijk Amerigo, weer in Rijssen. Elk jaar is het weer heel erg spannend of de lange bootreis van Spanje naar Nederland/ Rijssen goed zal verlopen. Op de grote zee kan het soms behoorlijk spoken.

Via de DigiPiet hebben wij vernomen dat het weer een grote drukte is geweest in en rond het huis van Sinterklaas in Spanje. De BakPieten zijn druk geweest om alle pepernoten optijd klaar te krijgen. De Perpernootmachine was niet helemaal in orde en tot overmaat van ramp was het recept van de pepernoten ook nog eens zoek!! Oei,oei, wat een gedoe, zeg. De FilmPiet heeft alles gefilmd. Kijk maar eens... KLIK!

Ook de PakjesPieten zijn met z'n allen druk bezig geweest om alle kadootjes in te pakken in mooi papier en gekleurde lintjes. DigiPiet vertelde ons dat er geen enkel kind in Rijssen overgeslagen wordt. Dat is toch wel heel erg fijn om te horen, toch?

En wat dachten jullie van de DansPieten? Jullie kunnen weer gezellig meedansen dit jaar. Je kunt nu nog oefenen als je het dansje nog niet kent. Er staan 2 oefenfilmpjes 2015 op de site. KLIK!

Hier zie je nog een keer de route van de intocht.

Heel veel plezier zaterdag!

Dag