Sint is weer naar Spanje, tot volgend jaar!

Wat een feest!

Hallooooo...

Wat was het weer een prachtig feest vanmiddag, en zoveel kinderen!! Allemaal met papa's, mama's, Opa's en Oma's. Heel veel kinderen hebben Sinterklaas een handje kunnen geven en liedjes mogen zingen. De burgemeester deed ook zo leuk mee. En wat had hij weer een mooie ketting om!

Vonden jullie de K3 DansPieten ook zo ontzettend goed? Tjonge, ik doe ze het niet na hoor. Misschien is het jou wel gelukt maar ik vond het moeilijk!

En de lenige Sophie ter Harmsel met haar ratslag, handstand en spagaat. Ik vond het nogal wat. En Fynn ter Harmsel, Fynn heeft vandaag afgezwommen voor zijn C- zwemdiploma en hij is nog jarig ook vandaag. Nou, daar moest even voor gezongen worden. Nogmaals gefelicteerd, Lynn.

Haha...Douwe Jongsma presteerde het om 14 pepernootjes in zijn mond te stoppen en met een volle mond 'Sinterklaas Kapoentje te zingen. Douwe kreeg een groot applaus. Chapeau, Douwe!!

Het was een prachtig feest. Sinterklaas is nu in het Sinthuis en ligt heerlijk te slapen. Er staat hem nog een drukke tijd te wachten dus hij heeft zijn rust heel erg hard nodig. 

Denken jullie eraan dat jullie de kleurplaat inleveren? Bij het Sinthuis is een brievenbus!! 28 November is de prijsuitreiking. Ik kom daar nog op terug.

Oh ja, er zijn vanmiddag weer heel veel foto's gemaakt. Vanaf a.s. dinsdag kunnnen jullie ze allemaal hier op de site bekijken.

Niet vergeten je schoentje te zetten hoor!!

Dag! Tot het volgende allernieuwste nieuws....