Sint is weer naar Spanje, tot volgend jaar!

Kom 26 november naar winkelcentrum De Hoge Wal!

26 november; Sint en piet in het winkelcentrum De Hoge Wal Rijssen

Zaterdagmiddag 26 november zal Sinterklaas met zijn pieten een bezoek brengen aan het winkelcentrum De Hoge Wal in Rijssen. Dit jaar wordt extra uitgepakt en is er veel te beleven en te zien voor jong en oud. Een 20 tal pieten willen er een leuk kinderfeest van maken.

Mini bioscoop: In een winkelruimte t.o. Trekpleister is een heus mini-bioscoop waar het eigengemaakte filmpje, door St. Sint in Rijssen, wordt gedraaid. Hoe mooi is het om samen met piet dit filmpje te bekijken en een soort rustpunt tijdens het shoppen.

Pietendiploma: De allerkleinsten kunnen weer een pietendiploma verdienen door een paar passende pietenkunstjes te doen zoals daklopen, in hoepels springen en de schoorsteen vullen met kadootjes. De deelnemer ontvangt van Piet zijn/haar paspoort met daarbij nog een kleine verrassing.

Danspieten: Gedurende middag zullen een aantal danspieten een kleine uitvoering geven van de dansen die ze hebben geleerd bij Dance by Fernanda. Misschien ken je de dansen en kan je gezellig meedansen

Sinterklaas: Ook is de Sint uitgenodigd om het winkelcentrum De Hoge Wal te bezoeken. Hiervoor is een ruimte ingericht en kunnen de kinderen de Sint persoonlijk begroeten en eventueel zijn/haar tekening of kunstwerk inleveren. Klik op klik voor de leuke kleurplaat.....klik

Hartje versieren: De Sint heeft ons beloofd bakker Piet mee te nemen die samen met de kinderen hartjes gaan versieren.  De Hoge Wal heeft de hartjes beschikbaar gesteld. Hoe mooi is dat? Een eigen versiert hartje mee te nemen naar huis.

Graag zien we je op zaterdag 26 november van 14.00 tot 18.00. 

Dag!