Sint is weer naar Spanje, tot volgend jaar!

Feest in de Hoge Wal! 2016

Wat was het koud in Nederland de laatste dagen! Poeh, ik heb mijn mooie grote dikke sjaal goed om mijn oren geknoopt en mijn dikke wanten aangedaan. Vooral op de daken was het koud en glad en er stond ook nog eens een stevige wind. Zelfs Amerigo had koude oren, ik heb hem ook maar heerlijke warme oorwarmers op de oren gezet. 

Ik heb zaterdag genoten van alle mooie kleurplaten maar vooral ook van de winnende kleurplaten. Er woont veel kleurtalent in Rijssen. Prachtig....al die blije gezichtjes van de prijswinnaartjes.

In het winkelcentrum de Hoge Wal was het ook een drukte van jewelste. Wat een feest en gezelligheid met alle lieve kinderen, papa's, mama's, opa's, oma's. broertjes en zusjes. Er werd gedanst met de DansPieten, hartjes gebakken met de BakPiet, er was muziek, er werd gezongen en nog veel en veel meer. Dit was echt de mooiste zaterdag van de hele week!

Op de website staan weer een heleboel leuk foto's van zaterdag en ook leuke filmpjes. Je moet gewoon even klikken op klik dan komen ze zo tevoorschijn. Wie weet staan jij en ik wel samen op de foto of de film. Hoe leuk is dat?! En euh...psssst...niet verder vertellen hoor maar jij bent de aller allereerste die deze mooie foto's en filmpjes mag zien.

KLIK hier voor de filmjes

KLIK hier voor de foto's